keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Valona Design Vanhan joulumyyjäisissä 22.12. saakka



Valona Designin osastolla Kaisa Valve, Vanhan perinteiset joulumyyjäiset

Koivukristallit, Valona Design, Design Elina Mäntylä

Kranssi, Valona Design, Design Elina Mäntylä

Porvoolainen taidekäsityöläinen ja muotoilija Elina Mäntylä on suunnitellut ja valmistanut rautalangasta tuotteita vuodesta 2001 alkaen. Tänä päivänä uusia tuotteita syntyy myös koivuvanerista.

Vanhan Porvoon Välikatu ja Jokikatu saivat uudet jouluvalot marraskuussa. Valona Design muotoili risusydämet Porvoon jouluvaloihin. Jouluvalojen tilaajana oli Porvoon kaupungin matkailutoimisto ja projektijohdosta on vastannut Suvi Nurme (House of the Good Feelings Oy). AD Marjo Mattsson (Dream Factory Oy) on vastannut uusien jouluvalojen visuaalisen ilmeen suunnittelusta ja loihtimisesta. Mattsson on vastannut myös Joulu on Porvoossa –markkinointikampanjan graafisesta ilmeestä.

Vanhan Porvoon jouluvaloprojektissa on tehty tiivistä yhteistyötä seuraavien tahojen kanssa: Sooni Oy vastasi laadukkaiden ledvalojen ja köynnösten rakentamisesta sekä toimittamisesta. Taiteilija Elina Mäntylältä (Valona design) tilattiin valoihin risusydän, joka toistaa ”Joulu on Porvoossa” –markkinointi-ilmeen teemaa. Porvoon Energian Rolf Malmberg vastasi työtiiminsä kanssa valojen asentamisesta ja tarkasta lopputuloksesta.

Katso Uusimaa-lehden sivulta, millaiset jouluvalot ovat http://www.uusimaa.fi/artikkeli/82031-uudet-jouluvalot-syttyivat-vanhaan-porvooseen

Katso Vartin sivuilta, millaiset jouluvalot ovat http://itauusimaa.vartti.fi/itauusimaa/uutiset/vanha_porvoo_sai_uudet_jouluvalot/

Valona design joulukamari, Välikatu 10, Porvoo.

Valona Design www.valona.fi

Vanhan perinteiset joulumyyjäiset, Helsinki 11.12.–22.12.2011
Avoinna ma–pe 11–20, la–su 11–18
Vanha ylioppilastalo, Mannerheimintie 3, 00100 Helsinki
Lisätiedot www.vanha.fi

Valona Design on Taitoverkossa www.taitoverkko.fi

Kuvat Taina Tervonen

Ei kommentteja: